DLL Oy


Päivittäinen tietokonetyöskentely tulee tapahtua normaalikäyttäjänä, jonka oikeudet on rajattu normaalikäyttöön sopivaksi. Normaalikäyttäjänäkin on helppo suorittaa halutessaa ylläpitotoimenpiteitä esimerkisi sudo-komennolla. Käyttöoikeuksien oikeaoppinen hallinta on Linux-järjestelmien tietoturvan perusta. Kun komentorivillä halutaan tehdä ohituksia esimerkiksi ohjelmista, se tapahtuu usein näppäinyhdistelmällä CTRL+C. Kaikki ohjelmat eivät kuitenkaan sulkeudu tällä tavoin, jolloin niille on joko toinen kikkansa, tai sitten suljetaan kylmästi koko pääteikkuna. Tämä ohjetiedosto on tehty HTML- ja PDF-muodossa.

  • Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, voidaan kokeilla luoda uusi käyttäjäprofiili ja siirtää entisen käyttäjäprofiilin tiedostot uuden profiilin alle.
  • Huomaamisessa on kyse siitä, että tietää mitä pitää tarkkailla.
  • Telakointiasema muuttaa kannettavan tietokoneen pöytäkoneeksi.

Rekisteröimällä täyden version, ohjelmaan saa joitain varsin hyödyllisiä lisäominaisuuksia, kuten CD-levyjen poltto ja rippaus. Ohjelman voi ladata ilmaiseksi sen kotisivulta. WinAmp on ilmainen soitto-ohjelma, joka tukee lähes kaikkia mahdollsia ääniformaatteja. Myös videotiedostojen katselu sekä nettiradiokanavien kuuntelu on mahdollista, joten ohjelmaa voi pitää varsin kattavana multimediasoftana. Ohjelmasta on nykyään runsaasti erilaisia versioita eri käyttötarkoituksiin.

Hei hei, Windows 95

Isännät lähettävät ja vastaanottavat monilähetysdatagrammeja, joiden kohdekenttä osoittaa IP-isäntäryhmän osoitteen yksittäisen IP-osoitteen asemesta. Isäntä osoittaa IGMP protokollan avulla olevansa ryhmän jäsen. Yrityksen sisäinen verkko, joka perustuu Internetin tekniikkaan ja protkolliin, mutta jonka käyttö on sallittu vain tietyille käyttäjille, Lataa puuttuva tiedosto esimerkiksi yrityksen työntekijöille. Intranetiä kutsutaan myös yksityisverkoksi.

Lataa

Vastakohtana voidaan käyttää dynaamista linkitystä . Aliohjelmakirjasto on talletettu .DLL -tiedostoon, joka ladataan muistiin joko ohjelman käynnistyessä tai vasta kun tiettyä aliohjelmaa tarvitaan. Jos toinen ohjelma tarvitsee samaa kirjastoa ja se jo on muistissa, ei kirjastoa enää ladata uudelleen. Siis kustakin kirjastosta on korkeintaan vain yksi esiintymä muistissa. Kuitenkin jos samaa aliohjelmaa käytetään useammassa eri ohjelmassa ja ohjelmat käännetään ja linkitetään normaalisti, tulee aliohjelma muistiin uudestaan jokaista ohjelmaa kohti. Jos tulostin ei osaa tulostaa viivagrafiikkaa (kuten PS-tulostin ja piirturit osaavat), pitää grafiikka tulostaa pistegrafiikkana . Tämä johtaa siihen, että yhden sivun koko saattaa kasvaa niin suureksi, ettei se mahdu koneen muistiin.

Kiinnostaa kun ajattelin toiseenkin kotikoneeseen päivittää jossa tuo sama prossu. Avaa ohjauspaneeli ja poista laajennus käytöstä.

Eroon Windowsin ajurihelvetistä: päivitä kaikki ajurit yhdellä klikkauksella

Omissa sovelluksissani olen käyttänyt ini-tiedostoa, jonka sisällön sovellus lukee aluksi. Siellä on määritelty ympäristökohtaisia tietoja, kuten juuri tietokantatiedoston nimi ja sijainti. Kun sovellus siirretään toiselle tietokoneelle, muokataan ini-tiedosto uutta ympäristöä vastaavaksi. Lataa edellämainitusta latauspaikasta zip-paketti. Lue huolella ao.sivulla minkä paketin sieltä lataat.